Ženski fudbalski klub Spartak održao godišnju Skuštinu

Ženski fudbalski klub Spartak održao je godišnju Skuštinu.U radnom delu Skupštine predsednik Zoran Arsić podneo je izveštaj o aktivnostima kluba za period od 2018 do 2022 .Izveštaj se odnosio na na takmičarske rezultate svih selekcija koje se takmiče na domaćim terenim kao i o izveštaju o rezultatima na međunarodnoj sceni..Najveću pažnju privukla je nova razvojna strategija kluba za period od 2023 do 2030 koju je usaglasio izuvršni odbor a potvrdila skupština kluba. Po rečima Zorana Arsića Spartak nije klub koji prepisuje već klub koji ispisuje istoriju ženskog fudbala na ovim prostorima.Oni su sami sebi postavili jasne visoke ciljeve, da se razvijaju i približi evropskim standardima. Zoran Arsić na samom početku pozdravio je sve prisutne i zahvalio se vima koji pomažu klub kako bi on još bolje fukcionisao.

Poznato je da Subotica ima dva predstavnika u super ligi.Ekipa DOO Spartak i ako početak sezone nije počela najbolje ali kako je prvenstvo odmicalo ,mlade igračice su svojim radom i te kako napredovale na samom terenu.

Kada je u pitanju prva ekipa Ženskog fudbalskog kluba Spartak one su i ovu sezonu ušle kako se od njih i očekuje.U svih 11 utakmica ostavrile su isto toliko pobeda i osvojile su jesenju titulu.Poznato je da iz šampionske ekipe veći broj igračica nastupa i u dresu reprezentacije.