четвртак , 29 септембра 2022
Naslovna / Društvo / Velika akcija Poklon kupon u WIN WIN-ovim prodavnicama

Velika akcija Poklon kupon u WIN WIN-ovim prodavnicama

U WIN WIN-ovim prodavnicama počela je nova velika akcija pod nazivom Poklon kupon, u okviru koje građani mogu da ostvare popust i do 15 hiljada dinara. Poklon kupone kupci mogu da iskoriste do kraja godine.
WinWin Shop je najveći maloprodajni lanac računarske i potrošačke tehnike u Srbiji. U okviru širokog asortimana proizvoda, pronaći ćete laptop računare, desktop računare, televizore, digitalne fotoaparate, mrežnu opremu, belu tehniku, male kućne aparate, alate, aparate za održavanje kuće i bašte. WinWin posluje u preko 80 gradova širom Srbije, u preko 120 maloprodajnih objekata.
WinWin izlazi u susret svim kupcima, tako što im omogućava sjajne uslove kupovine. Pre svega, plaćanje na čak 24 rate bez kamate, samo uz ličnu kartu, kao i mogućnost plaćanja na 12 rata ukoliko se odlučite da plaćanje realizujete čekovima. Takođe, odlični uslovi kupovine su omogućeni i penzionerima, koji bez obzira na visinu penzije imaju mogućnost plaćanja na više mesečnih rata, što se odnosi i na kupovinu proizvoda po akcijskim cenama.
WinWin čarobna reč za mesec oktobar je KUPON! Posetite WinWin radnju u Cara Dušana 6 ili u Šandora Petefija 4 u periodu od 01/10 do 31/10, recite čarobnu reč i osvojite POKLON kupon do čak 15.000 dinara. POKLON kupon možete iskoristiti do kraja 2018. godine.
Fenomenalne akcije, sjajne cene i širok asortiman proizvoda jesu razlozi da posetite WinWin Shop.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

„Zlatna frula Palića“ u subotu u Dečjem pozorištu

Dvanaesti po redu Festival „Zlatna frula Palića“ biće održan u subotu u Dečjem pozorištu od …

5 Komentari

  1. Kako da dobijem kupon kada sam iz Kragujevca?

  2. Kako da dobijem kupon kada sam iz Kragujevca?
    Mi iz ostalih gradova nemamo tu mogućnost.

  3. Kako da dobijemo kupine, mi iz Kragujevca?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.