Utakmica između fudbalera Spartaka i Partizana igraće se u nedelju, 6. avgusta, od 18 časova

 

Prema prvobitnim najavama, derbi trećeg kola prvenstva Super lige između, trenutno, drugoplasiranih fudbalera Spartaka i aktuelnog državnog prvaka, beogradskog Partizana, trebao je da se odigra na Gradskom stadionu u subotu, 5. avgusta, sa početkom u 19 časova.

Međutim, juče popodne, taj termin je pomeren za dan kasnije, i za sat ranije, a zbog čega je došlo do promene termina odigravanja tog meča objasnio nam je Robert Tot, direktor Javno komunalnog preduzeća Stadion.

 

Zbog ovih promena, doći će i do pomeranja termina odigravanja prijateljske utakmice između fudbalerki Spartaka i Osijeka, koja je bila dogovorena za nedelju, 6. avgust, u 17 sati, a za predstojeći derbi između plavih golubova i parnog valjka, već sada, vlada izuuzetno veliko interesovanje, pa će prodaja karata početi u sredu, 2. avgusta.

 

Ulaznice za meč između fudbalera Spartaka i Partizana prodavaće se i na Gradskom stadionu, na sam dan odigravanja utakmice, u nedelju, 6. avgusta, od 15 časova, dok će kapije stadiona biti otvorene dva sata pred početak susreta, dakle, od 16 časova.

Novo srebro za Anju Zubelić i za mešovitu štafetu Plivačkog kluba Spartak

Nakon osvajanja titule ekipnog pionirskog prvaka Srbije, predstavnici Plivačkog kluba Spartak, predvođeni trenerom Milanom Jovanovićem, uspešno su nastupili i na ovogodišnjem Državnom šampionatu za kadete, koje je, uz učešće 230 takmičara iz 38 domaćih klubova, takođe, organizovan u Nišu.

U individualnoj konkurenciji najzapaženiji rezultat od Subotičana ostvarila je Anja Zubelić, koja je stigla na cilj druga u disciplini 200 metara prsno i osvojila je srebrnu medalju.

U konkurenciji šttafeta, isti uspeh, srebrno odličje, izborila je i mešovita štafeta Plivačkog kluba Spartak, u sastavu: Anja Zubelić – Dunja Crnković – Andor Gencel i Veljko Tutić, u disciplini 4X50 metara kraul, dok su u izuzetno jakoj, ekipnoj konkurenciji Subotičani zauzeli odlično šesto mesto.