Uskoro prva akcija zbrinjavanja napuštenih mačaka

 

Radovi na izgradnji mačkarnika pri Prihvatilištu za pse u Ganjo šoru su završeni, te se uskoro očekuje prva akcija zbrinjavanja napuštenih mačaka sa javnih površina. U novom objektu ima mesta za 50 mačaka, koje će biti smeštene u tri volijere. Mačkarnik će, kao i prihvatilište za pse, imati nečisti i čisti deo, a napušteni ljubimci stalno će biti pod nadzorom veterinara.

4 Komentara

 1. Jel to i mačke laju i hoće da ujedu?
  Šta je sledeće, „zbrinjavanje“ golubova, vrabaca?
  Samo da dvonošci budu slobodni, jel da?
  Pogledajte kako se tretiraju mačke u Istanbulu. Možda nešto i naučite.
  Sramota!

 2. Posklanjajte i pozatvarajte sve sto dise. Kada zavrsite sa mackama predjite na ptice i insekte.
  Jednoga dana kada na red dodju deca , valjda ce se narod dozvati pameti i uzeti motke .
  Smradovi neljudski ???

 3. Šta se dešava sa komentarom koji sam ovde juče ostavila? Pisalo je da čeka na odobrenje administratora a sada ni toga nema. Komentar je bio kritički, nije bio uvredljiv. Ako vam odgovaraju samo pozitivni komentari onda to lepo naglasite da ne gubimo vreme.

 4. Bravo!! Beskrajno sam sretna i radosna što će se konačno rešiti problem tih jadnih, napaćenih, medenih bića! Nisu oni krivi što su rođeni! A nesavesni i neodgovorni vlasnici mačaka ako već ne sterilišu svoju mačku, bilo bi ljudski i korektno da sâmi nađu vlasnike tim malenim slatkišima, umesto što ih izbacuju kao smeće! ???. Radujem se da ovi slatkiši dobiju makar prelazni dom, redovni obrok i negu! ????❤

Komentari su zatvoreni