Upis u Muzičku školu

Upis u Muzičko zabavište i 1. pripremni razred Muzičke škole biće organizovani 1. i 2. juna, a istog dana će deca koja žele da upišu 2. pripremni i 1. razred Osnovne muzičke škole imati proveru muzičkih sposobnosti, dok će upis za njih biti organizovan 28. i 29. juna.

Predškolci i učenici nižih razreda osnovnih škola koji žele da upišu Muzičku školu imaće šansu za to 1. i 2. juna. Muzičko zabavište mogu da upišu deca koja pohađaju predškolske grupe u vrtićima, a 1. pripremni razred učenici 1. razreda osvnovnih škola. Za ovu decu neće biti provere muzičkih sposobnosti, a roditelji upis mogu obaviti u navedenim danima od 9-12 ili od 16-19 časova u prostorijama škole. Za 2. pripremni, odnosno 1. razred Osnovne muzičke škole 1. i 2. juna biće organizovana provera muzičkih sposobnosti, a 18. juna će biti poznato na koji instrument je dete primljeno.

Muzička škola Subotica školuje đake za više od 20 instrumenata, a u odabiru instrumenta koje će dete svirati može pomoći i Izložba instrumenata koje će Muzička škola organizovati u subotu 29. maja od 9-12 časova kada će mališani moći da isprobaju instrument koji im se dopada, a roditelji će od nastavnika dobiti sve informacije o školovanju.

Iz Muzičke škole pozivaju roditelje da svoju decu za upis prijave on-line na sajtu škole gde je potrebno da ispune postavljeni upitnik, a nakon toga će ih škola kontaktirati i pružiti sve neophodne informacije o daljem toku upisa u školu.