U subotu održana otvorena vrata kompanije “Vojput”

Preduzeće “Vojput” organizovalo je u subotu dan otvorenih vrata sa ciljem prikazivanja opreme kojim ova kompanija raspolaže kako porodicama zaposlenih, tako i zainteresovanim sugrađanima. Ova manifestacija održana je u sklopu proslave jubileja- 60 godina postojanja “Vojputa”.

Zaposleni u preduzeću “Vojput Subotica” u subotu su imali priliku da svojim porodicama pokažu svoje radno mesto, kao i vozni park kojim ovo preduzeće raspolaže. Dan otvorenih vrata organizovan je u sklopu obeležavanja 6 decenija postojanja preduzeća “Vojput” koje održava puteve na teritoriji Bačke i Banata, dok je na teritoriji različitih gradova i opština ova kompanija angažovana na različitim poslovima.

Vozni park kompanije “Vojput” čini veliki broj vozila, kako putničkih namenjenih zaposlenima, tako i radnih mašina kojima se grade i održavaju putevi i saobraćajnice. U poslednjih nekolkiko godina u kompletan vozni park i opremu ovog preduzeća uloženo je više od 10 miliona evra.

Preduzeće “Vojput Subotica” osnovano je 1962. godine, a privatizovano je 1990. godine, dok 2017. godine dobija novog vlasnika i direktora. Trenutno je u ovoj firmi zaposleno 390 radnika.