U gradu se obustavlja javni prevoz, zatvaraju se kafići, a od sutra i pijace

U skladu sa najnovijim merama Vlade Srbije a u cilju sprečavanja širenja virusa , nakon danas održane sednice Gradski štab za vanredne situacije u Subotici, izdao je naredbu kojom se od večeras u 20 časova u potpunosti obustavlja javni prevoz na teritoriji grada Subotice.

Na teritoriji grada od danas se u potpunosti obustavlja rad kafića i restorana ( izuzev dostave hrane), tržnih centara, kladionica, kazina i automat klubova. Od sutra 22.marta po naredbi Gradskog štaba, zatvaraju se sve pijace na teritoriji Grada Subotice. Prema uputstvima Vlade biće dozvoljena dostava hrane, automobilski privatni i taksi prevoz.

U skladu sa odlukom Vlade Republike Srbije i aktuelnim epidemiološkom situacijom, iz Gradskog štaba za vanredne situacije, apeluju na sugrađane da budu maksimalno savesni i odgovorni, te da se striktno pridržavaju svih preporuka u cilju zaštite zdravlja. Takođe apeluju na sve one koji su u poslednjih 14 dana doputovali u zemlju, da se u najkraćem roku jave nadležnom Zavodu za javno zdravlje i da poštuju mere samoizolacije. Ovom apelu pridružuju se i svi naši zdravstveni radnici.

Prethodni članak
Sledeći članak

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime