Sve je više mladih sportista koji karijeru nastavljaju u Americi

Sve je više mladih sportista koji karijeru nastavljaju u Americi.Jedna od njih je teniserka Spartaka Anđela Skrobanja koja želi da uz školovanje unapredi svoj teniski put.Kako nam je sama rekla nada se da će sve proći kako treba i da će se ona uvek rado vraćati terenima tenis kluba Spartak gde je još kao mlada teniska nada redovno dolazila na treninge i trudila se da bude što bolja.

Teniski mečevi znaju dosta da iscrpe ne samo igrače na terenu nego i one koji posmatraju same mečeve.Siniša Repija koji je zadužen za kondiciju u tenis klubu Spartak jedan je od onih ljudi koji nije propustio ni jedan meč na nedavno završenom ekipnom prvenstvu koje je održano u Dudovoj šumi.

Ako ste pratili naše izveštaje sa samog prvenstva,konkurencija nije bila nikad jača,ako se uzme u obzir da su se ekipe koje su učestvovale značajno pojačale i tako doprineli da mečevi naročito u polufinalu i u finalu u obe konkurencije budu što neizvesniji.

Teniski klub Spartak trudi se da na sve načine pomognu mladim igračima da mogu da igraju mečeve sozbirom da još nisu počeli međunarodni tensski turniri.

 

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime