Sve je više mladih sportista koji karijeru nastavljaju u Americi

Sve je više mladih sportista koji karijeru nastavljaju u Americi.Jedna od njih je teniserka Spartaka Anđela Skrobanja koja želi da uz školovanje unapredi svoj teniski put.Kako nam je sama rekla nada se da će sve proći kako treba i da će se ona uvek rado vraćati terenima tenis kluba Spartak gde je još kao mlada teniska nada redovno dolazila na treninge i trudila se da bude što bolja.

Teniski mečevi znaju dosta da iscrpe ne samo igrače na terenu nego i one koji posmatraju same mečeve.Siniša Repija koji je zadužen za kondiciju u tenis klubu Spartak jedan je od onih ljudi koji nije propustio ni jedan meč na nedavno završenom ekipnom prvenstvu koje je održano u Dudovoj šumi.

Ako ste pratili naše izveštaje sa samog prvenstva,konkurencija nije bila nikad jača,ako se uzme u obzir da su se ekipe koje su učestvovale značajno pojačale i tako doprineli da mečevi naročito u polufinalu i u finalu u obe konkurencije budu što neizvesniji.

Teniski klub Spartak trudi se da na sve načine pomognu mladim igračima da mogu da igraju mečeve sozbirom da još nisu počeli međunarodni tensski turniri.