Subotičani spremno dočekuju „City Games“

I ove godine, Subotica će biti domaćin sportsko-zabavne manifestacije „City Games“, koja se organizuje po uzoru na nekada veoma popularne „Igre bez granica“.

Održavanje ovog pravog sportskog hepeninga omogućila je lokalna samouprava, u cilju popularizacije našeg grada sportova, njegovih turističkih potencijala i sportista, a Suboticu će predstavljati ekipa Sportskog saveza, koja je, prošle godine, u ukupnom plasmanu zauzela treće mesto, a isti učinak ostvarila je, nedavno, i u izuzetno jakoj međunarodnoj konkurenciji na Zlatiboru

Šestočlana ekipa Subotice, pod stručnim vođstvom profesora fizičkog vaspitanja Srđana Dakića, spremno dočekuje učešće na ovogodišnjem „City Games-u“, koji će se, uz besplatan ulaz, održati u petak, na bazenu u Dudovoj šumi, sa početkom u 19 časova i 30 minuta.

Za laskavi epitet pobednika takmičiće se ukupno šest ekipa, a dva najbolja tima izboriće plasman na polufinalno nadmetanje, koje će se održati 27. jula, u Somboru. Subotičani, nijednog momenta, ne kriju da imaju šampionske ambicije i želju da treće svoje učešće u ovoj sportsko-zabavnoj manifestaciji završe na pobedničkom postolju.