Subotičani brane boje reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u ping pongu

Subotičani brane boje reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u ping pongu

U stonoteniskoj sali u Hali sportova, sinoć, je trebao biti organizovan dupli stonoteniski program.

U okviru sedmog kola Super lige stonoteniseri Spartaka očekivali su Unireu iz Uzdina, međutim, gosti, iz samo njima znanih razloga, nisu doputovali u Suboticu, pa je taj meč registrovan službenim rezultatom 4:0 u korist domaćina.

Što se tiče stonotenisera Spartak Stossa, oni su odigrali duel sedmog kola Prve savezne lige protiv Vršca.

Zahvaljujući odličnoj igri, Subotičani su trijumfovali sa ubedljivih 4:0, pa su, sasvim zasluženo, osvojili nove, izuzetno važne, bodove za opstanak u društvu prvoligaša.

Posle ovih ligaških susreta, kapiten stonotenisera Spartaka, Stefan Kostadinović i Robert Takarič, kao igrač Spartak Stossa, predvođeni trenerima Mirkom Gavrilovićem i Brankom Brstinom otputovali su u London, gde će se, od 24. do 29. januara, održati Svetsko prvenstvo u ping pongu.

Treba napomenuti da je Stefan Kostadinović, kao prvak Srbije, po treći put za redom, izborio direktno pravo učešća na ovom takmičenju, dok će Robert Takarič, kao drugoplasirani na državnom šampionatu, već sutra igrati kvalifikacioni turnir, na kojem će pokušati da se plasira među četiri najboljih i tako stekne pravo nastupa na glavnom turniru.