Sportski vikend

Fudbaleri Spartaka u utakmici sedmog kola super lige gostovali su u Novom Sadu sportski receno pregazili su sastav Vojvodine rezultatom pet nula.I ako su u najavi utakmice igraci Spartaka najavili su da u Novi Sad putuju po bodove,tako su i poceli utakmicu.Veoma raspolozeni igraci Spartaka koji su posle sedam godina ponovo slavli na stadionu Karadorde. Dva puta u listu strelaca upisao se Dodrde Ivanovic,precizni su bili Nikolic konacan ishod meca postavio je Cecaric.

U protekla tri dana na terenima Fudbalskog kluba Spartak sve je bilo u ynaku fudbala.Odrzan je prvi deciji fudalski festival .Preko 60 ekipa decaka uzrasta od sedam do 13 godina borilo se za sto bolji plasman.Malisani su pokazali koliko su vesti sa fudbalskom loptopm tako da su i organizatoti vise nego zadovoljni kako je sve proslo.

Teniser Novak Denis osvojio je ovogodisnji teniski fjucers ciji je nagradni fond bio 15 hiljada dolara.Turnir je odigran na terenima tenis kluba Spartak.Takmicar iz Austrije u finalu koji je trajao vise od dva casa bio je bolji od Maroni Marka iz Italije sa dva jedan (6.3,6,7 i 6.2).

Po recima domacina bio je ovo i vise nego uspesan turnir.Sobzirom da je nagradni fond pojacan i turnir je dobio na kvalitetu.

Proteklog vikenda zapazeni su bili i takmicari kluba dizaca tegova Spartak koji su pobednici 32 medunarodnog kupa Subotice.Na takmicenju je ucestvovalo osam ekipa od kojih su cetiri bili iz inostranstva.U ekiponoj koknurenciji najbolji su bili domaci takmicari.

Fudbakeri Backe na svom terenu u mecu drugog kola porazei su od ekipe Radnickog izZrenjanina u okviru Srpske lige grupa Vojvodina.Gosti su pobedili sa dva nula.