Sportska dešavanja za vikend

Košarkašice Spartaka u nastavku takmičenja prve ženske košarkaške lige Srbije dočekuju na svom terenu sastav Topolčanke iz Bačke Topole.Meč se igra u nedelju 21 januara u hali sportova od 20 časova.Jedna i druga ekipa ove takmičarske sezone bore se za opstanak u društvu najboljih.

Košarkaši Spartaka u nastavku košarkaške lige Srbije gostuju ekipi Vršca.Meč je na programu sutra od 18 časova.Po rečima igrača Spartaka ova utakmica biće još jedan izazov.Igrači Vršca ove godine su se pokazali kao veoma dobar i kvalitetan tim i nisu slučajno u gornjem delu tabele .Trenutno su na četvrtom mestu sa osvojenih 29 bodova,dok su igrači Vladimira Jovanovića na drugoj sa bodom više.

Atletičari atletskog kluba Spartak imali su svoj prvi nastup na otvorenom prvenstvu Beograda u dvorani za seniorke i seniore koje je održano pre dva dana. Darijo Bašić Palković pobedio je u trci na 800 metara i ostvario ulazak u reprezentaciju za tromeč Srbija,Hrvatska Slovenija koji bi trebao da bude održan 24 januara. U istoj trci stariji junior i novi član Spartaka Veljko Vasiljević postavio je lični rekord u dvorani.Vasiljević je trku završio na trećem mestu.

Sofija Dobrički je u svojoj prvoj trci na 400 metara zauzela odlično drugo mesto.

Sutra 20 januara na Gradskom klizalištu održaće se 14 po redu tradicionalni međunarodni dečiji turnir SPARTANS za igrače do osam i deset godina starosti.Turnir počinje u 9:30 i trajaće sve do 17 časova i 45 minuta.Na turniru će ukupno učestvovati 14 ekipa u obe uzrasne kategorije i to iz tri različite države.Ulaz je besplatan za sve posetioce,klub poziva sve ljubitelje hokeja da budu na tribinima i daju podršku najmlađim hokejašima.

Prethodni članak
Sledeći članak