Spektakularnim koncertom RTV Yu eco obeležila tri decenije uspešnog rada

Spektakularnim koncertom dve muzičke legende, Ane Bekute i Snežane Đurišić kome je sinoć prisustvovalo nekoliko hiljada građana, RTV Yu eco obeležila je jubilej-30 godina postojanja.

Trg slobode sinoć je bio premali za sve građane koji su došli da uživaju u koncertu dve muzičke dive i proslave rođendan Yu eco radija, prvog ekološkog medija na ovim prostorima. Koncert je počeo nešto posle 20 časova, a čast da otvori koncert imala je talentovana Sandra Mladenović, zbog čijeg je glasa i enegije publika sve vreme bila na nogama. Zatim je na binu izašla legenda srpske muzičke scene, Snežana Đurišić, koja je nastup počela poznatom numerom “Lepi moj”, a publika joj je uzvratila gromoglasnim aplauzom. Nakon toga su se ređali hitovi poput „Imena mi mog“, „Odakle si sele“, „Kleo se, kleo“, “Udario tuk na luk”… Kasnije joj se na sceni pridužila koleginica, prava muzička diva, Ana Bekuta te su zajedno otpevale prvo Snežanin hit “Kiše”, а zatim Anin “Ostavljena”. Publika je nakon toga uživala u izvođenju poznatih numera Ane Bekute “Zlatiborske zore”, “Što me nisi budio”, “Bekrija” i sve vreme pevala uglas.

Pevačice nisu mogle da sakriju oduševljenje dočekom koji im je priređen u našem gradu uoči koncerta, ali i reakcijama publike. U ulozi voditelja bili su Vesna Milanović i Siniša Medić, koji je svoju karijeru voditelja započeo u našoj medijskoj kući, te je učestvovao u organizaciji ovog spektakularnog koncerta kojim je Yu eco radio sinoć obradovao Subotičane.