Sinoć izvedena predstava „Šta me snađe“ na Letnjoj pozornici

Na Letnjoj pozornici na Paliću sinoć je subotička publika imala priliku da pogleda predstavu “Šta me snađe”. Ovo je drugi put da je naša glumica Anđelka Prpić u Subotici odigrala monodramu koja donosi priču o moralnoj dilemi pred kojom se nalazi glavni protagonista predstave, od koje zavisi njegovo dalje napredovanje u karijeri.

Komična monodrama “Šta me snađe” donosi priču o Jovanki Joki Jakovljević, mladoj bankarskoj službenici koja pokušava da izgradi karijeru onim što ima u surovom korporativnom svetu. Na tom putu ona dobija nepristojnu ponudu koja će joj obezbediti napredovanje u karijeri. Suočena sa moralnom dilemom, Joka nije sigurna koji izbor treba da napravi.

Predstavu “Šta me snađe” Anđelka Prpić na Letnjoj sceni na Paliću izvela je po drugi put. Interesovanje publike za ovu monodramu bilo je veliko i prošle, ali i ove godine. Anđelka kaže da puno gledalište za nju znači pre svega obavezu da ukazano poverenje opravda, ali i olakšanje.

Predstava “Šta me snađe” premijerno je izvedena u februaru prošle godine. Tekst za ovu komediju napisao je Nebojša Romčević, a režiju je uradio poznati glumac i režiser Branko Đurić Đuro.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime