Sezonska sniženja

Leto je vreme sniženja koje većina ljudi koristi kako bi obnovili garderobu. Aktuelni popusti su i do preko 50%, pa se letnja garderoba može kupiti relativno jeftino.

U većini prodavnica u subotičkom prodajnom centru započela su sezonska sniženja. Garderoba i obuća mogu se kupiti u pola cene. Subotičani sa kojima smo razgovarali uglavnom kupuju na rasprodajama, ali kažu da su cene ponekad i na sniženjima još uvek visoke, s obzirom na kupovnu moć naših građana. Ipak, tvrde da se isplati kupovati na sniženjima.

U većini od 22 prodavnice koliko ih ima u subotičkom Šopiju, počela je sezonska raspodaja. Raspon sniženja kreće se od 10 pa do čak i iznad 50% na prvobitnu cenu. Kako kažu u ovom prodajnom centru, u vreme sniženja veća je i frekvencija kupaca.

Na aktuelnim sniženjima po ceni od 399 dinara mogu da se kupe bodići za bebe, kao i majice za decu i muškarce. Snižena je i cena obuće, pa tako dame letnje sandale mogu da pronađu već od 1500 dinara. Na sniženju je i sportska oprema, a određene prodavnice nude i specijalne vikend popuste kada se na postojeća dodaju i nova sniženja.