Servisne informacije za Uskrs

Zbog uskršnjih praznika, javna preduzeća i ustanove organizovaće svoj rad kroz dežurstvo. Neradni dan biće ponedeljak, 1. april.

Služba za hitnu medicinsku pomoć Doma zdravlja  biće dežurna 24 časa. Služba za zdravstvenu zaštitu dece u Dečjem dispanzeru radiće svakog dana od 7 do 20 časova, nakon čega dežurstvo biti nastavljeno u Službi hitne medicinske pomoći. Služba za zdravstvenu zaštitu žena će u subotu raditi od 7 do 13 časova a u ponedeljak od 7 do 20 časova. Služba za specijalističko konsultativne delatnosti radiće u ponedeljak od 7 do 14 časova. Odsek za pneumoftiziologiju neće raditi do utorka, 2. aprila. Služba za zdravstvenu zaštitu radnika  u ponedeljak će raditi od 7 do 14.30 časova, a u subotu neće raditi. Stomatološka služba će u nedelju dežurati od 7 do 13 časova, a u ponedeljak radno vreme će biti od 7 do 19 časova. Dečja stomatološka ambulanta  će u subotu biti dežurna od 7 do 13 časova. Zdravstvene stanice u Bajmoku i Čantaviru  dežuraće non-stop do utorka, 2. aprila.

U ponedeljak autobusi JP „Subotica-trans“ će saobraćati po redu vožnje za subotu.Zbog školskog raspusta do srede neće biti đačkih polazaka autobusa.

JKP „Čistoća i zelenilo“ u ponedeljak neće vršiti odvoženje otpada.

U subotu i ponedeljak JKP „Parking“ neće naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada i na zatvorenim parkinzima.

Sinagoga u nedelju i ponedeljak neće biti otvorena za posete, dok će u subotu od 10 do 14 časova.

Tokom uskršnjih praznika Zoo vrt će raditi svakodnevno od 10 do 18 časova.

SRC „Prozivka“ će raditi u nedelju od 6 do 12 časova a ostalim danima uobičajeno.

Prethodni članak
Sledeći članak