Servisne informacije za Dan državnosti

Povodom obeležavanja Sretenja odnosno Dana državnosti, sutra i prekosutra su neradni dani. Pojedine ustanove i trgovinski objekti tokom naredna dva dana organizovaće rad kroz dežurstvo.

Ambulante Doma zdravlja sutra i prekosutra neće raditi. Dežurstvo će biti organizovano u ogranku na Karađorđevom putu od 7 do 20 časova, a nakon toga u Službi za hitnu medicinsku pomoć do 7 sati narednog dana.

Zdravstvene stanice u Bajmoku i Čantaviru dežuraće non-stop. Služba za zdravstvenu zaštitu dece imaće dežurtvo od 7 do 20 časova, a nakon toga dežurstvo preuzima Služba za hitnu medicinsku pomoć. Stomatološka služba će imati dežurstvo u Zubnoj poliklinici od 7 do 13 časova.

Autobusi „Subotica-transa“ će saobraćati po redu vožnje za nedelju. Linije Subotica-Segedin i Subotica-Novi Sad, koja polazi u 11.40 će saobraćati, a linija Subotica-Beograd neće.

JKP „Parking” tokom dva praznična dana neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada i na zatvorenim parkinzima.

JKP „Čistoća i zelenilo” neće odvoziti smeće iz domaćinstava u četvrtak i petak.

Pošta na graničnom prelazu Horgoš biće otvorena non-stop. Pošta I u Prvomajskoj ulici radiće u petak od 7.30 do 14 časova.

Prethodni članak
Sledeći članak