Seniori HK Spartak su u subotu i nedelju ugostili ekipu HK Vukovi iz Sarajeva

Seniori HK Spartak su u subotu i nedelju (18-19.12.) ugostili ekipu HK Vukovi iz Sarajeva i sa njima odigrali dve utakmice u sklopu Otvorenog prvenstva BIH. Oba susreta su bila rezultatski neizvesna i oba su na kraju zavrsila u korist domaćeg sastava. Na neki način je presudila i prednost domaćeg terena, a subotička publika, naročito naši najmlađi hokejaši su mogli da gledaju interesantne utakmice uživo. Game 1 HK Spartak – HK Vukovi 4:3 (0:1 1:1 3:1) Game 2 HK Spartak – HK Vukovi 4:2 (2:0 1:2 1:0)


Za seniore HK Spartak na ove dve utakmice su nastupili: Vidaković Igor, Sudarević Luka, Penava Veljko, Đukanović Luka, Tancoš Tamaš, Cindel Norbert, Katančić Denis, Katančić Erik, Vaštag Mark, Lošonci Adam, Peter Alen, Kojić Miloš, Tolmači Branislav, Đorđević Aleksandar, Šandor David, Kiš Matej, Szabolc Andras, Harmathy Zsolt i Kis Balazs. Trener: Bošnjak Luka i Okulić Slobodan.


U toku januara 2022. očekuju nas dve utakmice VS HK Medvjedi iz Sarajeva takođe u Subotici, a posle toga u februaru i martu ide razigravanje u playoff-u.