Saša Matić održao koncert za pamćenje

Dan grada više od deset hiljada Subotičana svih generacija proslavilo je uz koncert za pamćenje Saše Matića. Na gradskom trgu tokom tri sata publika je uživala u velikim hitovima poznatog pop-folk pevača, ali i Ane Bekute, Šabana Šaulića, Ace Lukasa, grupe Magazin, Prljavog kazališta, Željka Joksimovića i mnogih drugih.

Sasa Matić koncert je otvorio pesmom “Prejako”, a zatim su usledili hitovi: “Nađi novu ljubav”, “Idemo anđele”, “Pravi se”, “Zažmuri sa mnom”, “Ne zovi, ne piši”, “Sve je na prodaju”, “Poklonite mi nju za rođendan”, “Maskara”, “Ruzmarin”. Publika je sa Sašom pevala uglas i nezaboravne numere “Neke ptice nikad ne polete”, “Ko te ljubi ovih dana” i “Sve bi ja i ti”. Tokom tročasovnog koncerta Saša je otpevao i više duetskih pesama, ali i hitove drugih pevača poput Halida Bešlića, Džeja i Tome Zdravkovića.

Obraćajući se medijima uoči koncerta, Matić je izjavio da mu je drago što nastupa u Subotici i da mu je posebna čast što se koncert održava upravo na Dan grada.

Nakon koncerta sa sjajnom atmosferom, po tradiciji, proslavu Dana grada uveličao je i višeminutni vatromet iznad zgrade Narodnog pozorišta.