Rukometaši Spartaka za dane vikenda počinju sa svojim takmičarskim obavezama

Grad Subotica zajedno sa sportstkim savezom nastavlja akciju pomoći sportskim klubovima.Rukometni klub Spartak dobio je pomoć u vidu lopti i lepka.Pored prvog tima lopte su dodeljene i drugoj ekipi .Pored Nataše Aleksić članice gradskog veća za sport,prisutan je bio i Dejan Vuković ispred sportskog saveza grada Subotice.

Rukometaši Spartaka obavljaju poslednju fazu priprema pred početak takmičenja drugog dela sezone u okviru super Be lige.Subotički tim odigrao je nekoliko kontrolnih mečeva kako bi se ekipa što bolje uigrala.Juče u hali sportova gostovala ekipa Jugovića iz Kaća koja se takmiči u rangu više.Prijateljstvo ova dva kluba traje dugo tako da je bilo lepo videti neke bivše igrače koji sada u Kaću. Jedan od njih je i Vladimir Abadžić

Ambicije rukometnog kluba iz Kaća u ovoj takmičarskoj sezoni jeste opstanak u društvu najboljih.Prvi trener Đuro Tojagić očekuje dobar rezultat svoga tima u nastavku super ligaške sezone.

Nastavak prolećnog dela prvenstva super Be rukometne lige počinje predstojećeg vikenda. Subotički tim u prva dva kola igra na gostujućem terenu.Slaviša Laković nada se da će njegov tim biti spreman za nova rukometna uzbuđenja.

Klub se potrudio da igrači dobiju nove trenerke kako bi na najbolji mogući nač predstavljali klub.