Zamena rasvete u Dudovoj šumi

Četrdeset novih led sijalica trebalo bi da bude postavljeno duž trim staze u Dudovoj šumi u narednih mesec i po dana.Iz mesne zajednice odlučili su se na ovaj korak kako bi poboljšali bezbednost građana.

Postojeća rasveta duž trim staze u Dudovoj šumi ne osvetljava u dovoljnoj meri stazu, a veoma često je prekrivaju i grane postojećeg rastinja. Kako bi poboljšali bezbednost naših sugrađana koji se u večernjim časovima rekreiraju u ovom delu šume, iz mesne zajednice “Dudova šuma” rešili su da postojeću rasvetu unaprede. Postojeća svetla biće izdignuta,a umesto sadašnjih biće postavljene led sijalice.

U protekla dva meseca u MZ “Dudova šuma” izbetonirano je oko 500 metara trotoara u više ulica. Osim ovog posla u istom periodu , urađeno je i nasipanje tucanikom 120 metara Čačanske ulice čime je olakšano kretanje i pešaka i vozila kroz ovu ulicu. Najveći deo asfaltiranja trotoara urađen je u Kozaračkoj ulici.

Kako kažu u mesnoj zajednici, u planu je da se do kraja godine obavi posao na proširenju ulice Ferenca Sepa na potezu od pruge do Hale sportova. Osim toga, radiće se i posipanje parking mesta desno od Hale, kao i asfaltiranje puta ispred ovog sportskog objekta. Do kraja godine trebalo bi da se asfaltira i trotoar u Praškoj ulici, kao i da se Požarevačka i Kočićeva ulica pospu tucanikom.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime