Radno vreme ustanova za Uskršnje praznike

Zbog katoličkog Uskrsa javna preduzeća i ustanove organizovaće svoj rad kroz dežurstvo. Neradni dan biće ponedeljak, 18. april.

U okviru Služba opšte medicine, od 7 do 20 časova u gradu će raditi sledeće ambulante – ogr.II (Beogradski put 45), ogr.IV (Karađorđev put 55), ogr.VI (Segedinski put 42), Mali Bajmok i Palić, kao i u vremenu od 7 do 14 časova prigradska ambulanta Tavankut.

Sve navedene ambulante (osim Tavankuta) radiće i u subotu od 7 do 14 časova, dok će zdravstvene stanice  Bajmok i Čantavir raditi od 0 do 24 h. Od 7 do 20 časova radiće Odeljenje ginekologije, Odeljenje pedijatrije, kao i Razvojno savetovalište.

Dečije ambulante Bajmok, Čantavir i Palić neće raditi. U Dečjem dispanzeru od 20 do 24 časova biće organizovano dežurstvo.

Stomatološka služba će raditi od 7 do 19 časova u zgradi Stomatološke poliklinike i u Ulici Đure Đakovića. U subotu od 7 do 19 časova radiće u zgradi Stomatološke poliklinike, a od 7 do 13časova u Ulici Đure Đakovića. U nedelju će biti organizovano dežurstvo 7 do 13časova u zgradi Stomatološke poliklinike.

U okviru Službe za specijalističko-konsultativnu delatnost ambulanta ogranak III, u Ruđera Boškovića 22,Ogranak I, Kumičićeva 4 – pulmolog će raditi od 7 do 14.30 časova, dok će Kovid ambulanta u Harambašićevoj ulici 2 raditi uobičajeno, od 7 do 17 časova.

U ponedeljak blagajne JKP „Vodovod i kanalizacija“ neće raditi.

JKP “Subotička toplana” obaveštava građane da će neradni dan biti ponedeljak, 18. april.

JKP „Parking“ neće naplaćivati parkiranje u gradu od danas do ponedeljka.

Do ponedeljka, 18. aprila 34 pošte u Vojvodini neće raditi. Među njima polovina je na području Subotice – Bački Vinogradi, Bikovo, Hajdukovo, Male Pijace, Subotica 15, Šupljak, Tornjoš.

U ponedeljak, pošte u Subotici i naseljima Ada, Bačka Topola, Bajmok, Čantavir, Horgoš, Kanjiža, Palić radiće skraćeno, a u subotu 16. aprila radiće u redovnom radnom vremenu.

Za Sinagogu će nedelja i ponedeljek biti neradni dani.

Odvoženje komunalnog otpada iz domaćinstava odvijaće se po delimično izmenjenom režimu. U ponedeljak je nedarni dan, izuzetak odnošenje komunalnog otpada iz MZ „Kelebija“ po redovnom režimu.