Radno vreme tokom vaskršnjih praznika

Tokom vaskršnjih praznika, od sutra do ponedeljka, rad u Domu zdravlja biće organizovan kao dežurstvo i to na sledeći način:
U Službi za opštu medicinu dežurstvo će biti organizovano u periodu od 7 do 20h, i to u ambulanti ogranak IV, na Karađorđevom putu 55, a od 20 do 7h narednog dana u Službi za hitnu medicinsku pomoć. U Bajmoku i Čantaviru dežuraće se uobičajeno, tokom celog dana.
Služba za zdravstvenu zaštitu dece dežuraće u Dečijem dispanzeru u Ulici Đure Đakovića od 8 do 24h.
Stomatološka služba za decu i odrasle dežurstvo će obavljati u zgradi Zubne poliklinike, Trg žrtava fašizma, od 7 do 13h.
Tokom uskršnjih praznika apoteka kod Gradske kuće dežuraće non-stop. Sutra i u subotu, od 8 do 13 časova, dežuraće apoteke kod Sinagoge, na Segedinskom putu, u Bajmoku i Čantaviru. Apoteka u Čantaviru će dežurati i u ponedeljak, u istom terminu.
Autobusi JP “Subotica-trans” tokom vaskršnjih praznika, odnosno od sutra do ponedeljka, saobraćaće po nedeljnom redu vožnje.
Međunarodna linija Subotica-Segedin će saobraćati sutra i u ponedeljak.
Međunarodna linija Feketić-Subotica-Segedin će saobraćati za vreme trajanja državnih praznika, po redu vožnje.
Međumesna linija Subotica-Beograd NEĆE saobraćati sutra i u ponedeljak.
Linija Subotica-Novi Sad, sa vremenom polaska iz Subotice u 11,45 i vremenom povratka iz Novog Sada u 20,00, će saobraćati svakodnevno za vreme državnih praznika.
Za vreme trajanja vaskršnjih praznika radiće nekoliko pošti na teritoriji grada.
Pošta u supermarketu “Mega roda” sutra, u subotu i ponedeljak radiće od 8 do 20:30h, a u nedelju neće raditi.
Pošta na GP Kelebija tokom vaskršnjih praznika će raditi non-stop, kao i pošta na GP Horgoš.
Gradska uprava i Uslužni centar neće raditi sutra i u ponedeljak.
JKP “Čistoća i zelenilo”, sutra neće odvoziti smeće, osim iz Bajmoka, sa desne strane iz pravca Subotice i iz Mišićeva, a u ponedeljak će se smeće odvoziti po ustaljenom režimu.
JKP „Parking“ neće naplaćivati parking za vreme predstojećih uskršnjih praznika. Redovna kontrola i naplata parkiranja počinje u utorak.