Rad u vrtićima PU “Naše radost” odvija se nesmetano

Rad u vrtićima PU “Naše radost” odvija se nesmetano, ali je i dalje odstutan veliki broj vaspitača- njih 40, ali sve grupe u svim objektima rade.

U prethodnom periodu je zbog epidemiološke situacije veliki broj vaspitača i drugog osoblja u vrtićima “Naše radosti” bio u izolaciji ili u karantinu, te je nekoliko grupa u dva objekta bilo zatvoreno zbog nemogućosti organizovanja zamene. U ovom periodu je sa posla odsustvovalo čak 100 zaposlenih u “Našoj radosti” te je organizacija rada bila otežana. U poslednjih nedelju dana situacija se popravila, ali je i dalje veliki broj vaspitača odsutan sa posla zbog infekcije kovid-19.

Tokom naredne nedelje, vrtići neće raditi u utorak 15. i sredu 16. februara zbog obeležavanja državnog praznika Sretenje, a ostalim danima vrtići će primati decu. Budući da je naredna nedelja neradna za škole, iz PU “Naša radost” napominju da predškolske grupe koje su pri školama, neće raditi.

U vrtiće PU “Naša radost” upisano je više od 4200 mališana, a tokom januara i februara vrtiće uobičajeno ne pohađa oko 50 odsto mališana, što u ovako komplikovanoj epidemiološkoj situaciji olakšava organizaciju posla.

Prethodni članak
Sledeći članak