Proglašeni su najbolji sportisti i sportski kolektivi Subotice u 2021. godini

U Velikoj većnici Gradske kuće održana je svečanost, na kojoj su dodeljena priznanja najboljim sportistima i sportskim kolektivima Subotice u 2021. godini u tradicionalnoj akciji koju organizuju Grad Subotica,“Sportski savez našeg grada i „Nove subotičke novine“.

U konkurenciji pionira laskavi epitet pobednika pripao je jedriličaru „Palića“ Nenadu Zakiću. Među juniorima na pobedničkom postolju našla se gimnastičarka Sokolskog društva „Spartak“ Nina Šabić, a dobitnicima priznanja čestitala je Nataša Aleksić, član Gradskog veća zadužena za sport i omladinu.

Za najboljeg seniora Subotice proglašen je plivač „Spartaka“ Andrej Barna, dok su ove godine priznanje za najbolji sportski kolektiv ravnopravno podelili Ženski fudbalski klub „Spartak“ i Rvački klub „Spartak“.

Ni ove godine nisu izostala posebna priznanja, a po prvi put dodeljene su i tri ravnopravne nagrade za učinke sportista veterana, dok je godišnji izbor najboljih sportista Subotice svojim prisustvom uveličao i gradonačelnik Stevan Bakić.