Produženo radno vreme ZOO vrta

I ove nedelje najmlađi posetioci Zoo vrta na Paliću imaće priliku da učestvuju u potrazi za uskršnjim jajima, a za dane vikenda biće organizovan i program hranjenja životinja. Iz Zoo vrta najavljuju i poseban program za prvomajske praznike.

Od pre nekoliko dana Zoo vrt “Palić” radi produženo do 19 časova, a svoja vrata za posetioce otvara u 9 časova. Kako bi Uskršnji vikend koji je pred nama učinili još zanimljivijim posetiocima Zoo vrta, od petka do ponedeljka će biti organizovan program hranjenja životinja. Posetioci će biti u prilici da vide kako se hrane foke, medved, majmuni i eland antilope. Na sam dan Uskrsa, u nedelju 24. aprila na igralištu u Zoo vrtu biće organizovana potraga za uskršnjim jajima za najmlađe posetioce.

Tokom prvomajskih praznika Zoo vrt radiće od 8-20 časova i to u periodu od 30. aprila do 3. maja. Tokom ovih dana, osim u razgledanju životinjskog sveta u Zoo vrtu, posetioci će imati priliku da uživaju i u izložbi slika umetnika iz Subotice i okoline u konferencijskoj sali levo od objekta za lavove, kao i u izložbi slamarki koje će svoje radove prikazati u učionici preko puta šimpanze. Osim ovoga, posetioci će imati priliku da vide i novi edukativni sadržaj koji je obično rezervisan za decu školskog uzrasta.

Zoo vrt “Palić” radi svakog dana, a cena ulaznica nije menjana, te je za odrasle potrebno izdvojiti 300 dinara po osobi, za decu do 5 godina ulaz je besplatan, a deca do 15 godina plaćaju 200 dinara.Porodična ulaznica je 800 dinara, a penzioneri treba da izdvoje 200 dinara za ulaznicu.