Posle velike borbe, fudbaleri „Spartaka“ osvojili su tri nova boda u Inđiji

Posle velike borbe i puno neizvesnosti, u utakmici 17. kola Super lige Srbije, fudbaleri „Spartaka“ pevajući su se vratili iz Inđije, pošto su, juče, slavili protiv istoimenog domaćina sa 3:4.

Požrtvovani igrači „Inđije“ poveli su sa 1:0, već u 12. minutu, pogotkom Nemanje Obradovića, a „plavi golubovi“ izjednačili su rezultat samo tri minuta kasnije, preko Mileta Savkovića, koji je bio precizan sa bele tačke. U 20. minutu, zahvaljujući raspoloženom Lazaru Tufegdžiću, Subotičani dolaze u vođstvo od 1:2, a, u 22. minutu, Nebojša Bastajić nadmudrio je golmana „Spartaka“ i poravnao je rezultat na 2:2.

Neugodni domaćini u 29. minutu, pogotkom Mihajla Neškovića postižu treći gol, ali njihova radost nije dugo trajala, jer je na scenu opet stupio raspoloženi Lazar Tufegdžić i postigao je svoj drugi pogodak za izjednačenje od 3:3.

U finišu ovog uzbudljivog susreta šut Stefana Denkovića sa 11 metara odbranio je mladi golman Radomir Novaković, a veliku radost fudbalerima „Spartaka“, za četvrtu poziciju na tabeli, doneo je Nikola Srećković u 87. minutu.