Poseta ministra omladine i sporta Vanje Udovičića Subotici

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić izrazio je veliko zadovoljstvo što je ponovo u Subotici, njegovim dolaskom pokazuje odgovornost razgovara sa predstavnicima grada kao i sa lokalnim klubovima.
Živa reč uspostaviće još bolju saradnju a samim tim ugovoriće se i konkretni projekti, da bi naš grad bio još bolji kako po pitanju sporta tako i sportskog turizma.

Svaki vid pomoći i te kako je značajan za bolje uslove kako za školski sport tako i za časove fizičkog vaspitanja, kako bi se što više dece uključilo u školski sport.
Časovi fizičkog vaspitanja bi trebali da budu bolji, tako da će veliki broj škola u Srbiji dobiti određene sportske rekvizite.

Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban zahvalio se ministru Udovičiću kome je ovo četvrta poseta našem gradu u ovoj godini. Poznato je da je Subotica grad sporta i možemo da se pohvalimo sa velikim brojem šampiona a imamo i učensnike koji će imati priliku da se takmiče na međunarodnoj sceni.

Direktorica Osnovne škole Jovan Mikić zahvalila se Udovičiću što je došao da se druži i prisustvuje trenigu ženskog odbojkaškog kluba Spartaka ali zahvaljuje se i na sportskim rekvizitima jer će na taj način učenici škole moći više da budu uključeni u sve sportske aktivnosti. Marija Milodanović istakla je veliku podršku i pomoć od lokalne samouprave koja pomaže da škola ima sve što im je neophodno za još bolji rad.