Ponovo otvorena apoteka u Gradskoj kući

Otvorena je prva od 13 apoteka koje je ugovorom preuzeo “Galen Farm” od apoteke Subotica. Otvaranju je prisustvovao gradonačelnik Stevan Bakić koji je istakao da je današnjim otvaranjem održana apotekarska delatnost.

Prema rečima gradonačelnika Stevana Bakića, godinama unazad, apotekarska ustanova Subotice gomilala je dugove i samim tim i ovaj objekat trpeo je to finansijsko stanje, te je dolazilo i do nestanka osnovnih lekova ili ih nije bilo u dovoljnoj količini. Otvaranjem “Galen Farm” apoteke u ovom prostoru održana je apotekarska delatnost.

Jedan od ciljeva apoteke “Galen Farm” jeste da održi nivo i kvalitet zdravstvene usluge u našem gradu i da će građani u njima prepoznati pouzdanog partnera, rekla je Bojana Proković, komercijalni direktor “Galen Farma”.

Kako je gradonačelnik najavio, novi objekti biće otvoreni između ostalog u mesnim zajednicama Novo selo i Kertvaroš, na Paliću, kao i apoteka kod dispanzera za žene i decu. Našim sugrađanima biće dostupan veliki izbor lekova i to u bilo koje doba dana i noći, jer će apoteka imati noćno dežurstvo.