Polaganje prijemnog na Ekonomskom fakultetu 29. juna

Polaganje prijemnog ispita na Ekonomskom fakultetu u Subotici zakazano je za 29. jun. Na ovoj visokoobrazovnoj ustanovi ima 363 slobodna mesta, od kojih je 195 budžetskih.

Prijava kandidata za polaganje prijemnog ispita na Ekonomskom fakultetu u Subotici počela je danas i trajaće do petka, 24. juna, u periodu od 8 do 14 časova. Prijava se može izvršiti elektronski ili ličnom predajom dokumenata u prostorijama fakulteta, kaže Stevica Divnić, šef studentske službe na Ekonomskom fakultetu.

Kandidati se mogu upisati na dva studijska programa – Ekonomija i Poslova informatika. Na studijskom programu Ekonomija ima 330 slobodnih mesta, od kojih 175 budžetskih, dok na studijskom programu Poslovna informatika ima 33 slobodna mesta, od kojih je 20 budžetskih. Studenti ekonomije će nakon druge godine birati jedan od ukupno sedam modula – agrobiznis i ruralni razvoj, međunarodna ekonomija i biznis, finansijski i bankarski menadžment, marketing, menadžment i biznis, računovodstvo i revizija i trgovinski marketing i menadžment.

Preliminarna rang lista biće objavljena dan nakon prijemnog ispita, a po isteku roka za žalbe, 8. jula, biće objavljena i konačna rang lista. Upis studenata će biti održan od 11. do 13. jula, u periodu od 9 do 14 časova.