Pojačane inspekcijske kontrole za vikend

Severnobački upravni okrug obaveštava sve preduzetnike i pravna lica koja obavljaju delatnost i usluge u oblasti ugostiteljstva, koje obuhvataju prodaju hrane i pića i objekata za prodaju životnih namirnica, na važnost poštovanja protiv epidemioloških mera, propisanih uredbom o merama za sprečavanje i suzbijanje bolesti COVID19, koju je donela Vlada Republike Srbije i naredbu o radnom vremenu i prostornim ograničenjem koje je donelo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije.

Radno vreme ugostiteljskih objekata u zatvorenom prostoru i noćnih klubova ograničeno je tako da mogu da rade do 1:00 čas posle ponoći.

Radno vreme ugostiteljskih objekata u kojima se pružaju usluge u otvorenom delu, ograničeno je do 2:00 časa nakon ponoći.

Emitovanje muzike ili muzičkog programa uživo, može se vršiti samo do 1:00 čas posle ponoći u zatvorenom i otvorenom prostoru.

Pojačana kontrola na teritoriji Severnobačkog okruga u toku predstojećeg vikenda biće pre svega zbog „opuštanja“ i ne poštovanja mera pojedinih lokala i ugostitelja.