Počela sezona asfaltiranja

Radovima na rehabilitaciji kolovoza u ulicama Jožefa Atile i Nikole Kujundžića, počela je sezona asfaltiranja u gradu. U narednom periodu, sredstvima iz gradskog budžeta biće rehabilitovan kolovoz u još pet ulica. Paralelno sa ovim radovima, zahvaljujući sredstvima dobijenim od Uprave za kapitalna ulaganja, osam ulica koje do sada nisu bile asfaltirane dobiće asfalt.

Radovi na asfaltiranju ulica Jožefa Atile i Nikole Kujundžića biće završeni u toku dana. U ove dve ulice, rehabilitovan je kolovoz u ukupnoj dužini od 500 metara, a vrednost radova, koji su finansirani sredstvima iz gradskog budžeta, iznosi oko 5,4 miliona dinara.

Kao i svake godine, u toku zimskog perioda ponavlja se veliki problem koji vozačima zadaju udarne rupe. Taj problem sada je još izraženiji usled prolaska velikog broja kamiona zbog izgradnje brze pruge.

Zahvaljujući sredstvima Pokrajinske vlade, preko Uprave za kapitalna ulaganja, biće izgrađen kolovoz u osam ulica. Novi asfalt prva će dobiti Školska ulica na Hajdukovu, u kojoj se trenutno izvode radovi.