Oslabljeni fudbaleri „Spartaka“ sutra protiv „Brondbija“

U dosadašnjem toku kvalifikacija UEFA Lige Evrope fudbaleri „Spartaka“ dostojno su reprezentovali naš grad i zemlju. Već sutra pruža im se šansa da nadmaše sebe i anuliraju prednost od 2:0 iz prve utakmice trećeg kola protiv predstavnika Danske, ekipe „Brondbija“.

Iako su na put u Kopenhagen plavi golubovi krenuli sa brojnim kadrovskim problemima, u mladom timu subotičkog superligaša vlada atmosfera realnog optimizma. Svi raspoloživi igrači spremni su da daju maksimum svojih mogućnosti i da pokušaju da prirede iznenađenje protiv mnogo jačeg i kvalitetnijeg protivnika, koji i važi za favorita

Sutrašnji revanš meč trećeg kola kvalifikacija UEFA Lige Evrope između fudbalera „Brondbija“ i „Spartaka“ počeće u 20 časova. Ukoliko Subotičani bez povređenih: Branimira Jočića, Dejana Kerkeza i Slađana Rakića, kao i rovitog Nemanje Ćalasana, čiji nastup je još uvek pod znakom pitanja, uspeju da obezbede plasman u narednu rundu ovog prestižnog takmičenja, čekaće ih pobednik dvomeča između belgijskog „Genka“ i „Leha“ iz Poljske.