Održano predavanje „Liderstvo“ u Biznis inkubatoru

Uspešan lider može postati svako ko je spreman da radi na sebi, poruka je predavanja pod nazivom “Liderstvo” koje je održano tokom prepodneva u Biznis inkubatoru.

“Liderstvo” je još jedno u nizu besplatnih predavanja koja se svake srede održavaju u Poslovnom inkubatoru Subotica. Predavanja su otvorena za sve zainteresovane, a namenjena su pre svega preduzetnicima i onima koji to nameravaju da postanu.

Današnje predavanje imalo je za cilj da predoči polaznicima koje su karakteristike uspešnog lidera, te da pokaže da primenom određenih obrazaca ponašanja svako može postati vođa. Po rečima predavača, Bojana Božovića, uspešan lider je osoba koja u životu preuzme ulogu kreatora umesto žrtve i koja je svesna da, iako ne može da utiče na sve situacije u životu može da utiče na to kako će reagovati na njih. Ključno je da svako može postati lider ukoliko to odluči.

Za narednu sredu planirano je predavanje na temu “Kako povećati pasivne prihode”. Učešće je besplatno uz prethodnu prijavu u Biznis inkubatoru, a početak je u 10 časova.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime