Održana 4. „IT 4 Business“ konferencija

U organizaciji subotičkog Informatičko- tehnološkog klastera održana je 4. po redu “IT 4 Business” konferencija. Ovogodišnja konferencija okupila je oko 80 učesnika iz cele zemlje, a glavna tema bila je digitalna transformacija biznisa.

Ovaj jednodevni događaj okupio je IT stručnjake iz Subotice, Novog Sada, Sombora, Beograda i drugih gradova iz naše zemlje, kao i privrednike koji žele da digitalizuju svoje poslovanje, a nisu sigurni odakle da počnu. Organizatori ističu da je ove godine konferencija posvećena isključivo digitalnoj transformaciji poslovanja, procesu koji očekuje sve preduzetnike u budućnosti.

Važan aspekt digitalne transformacije posla predstavljaju i bezbednosni izazovi koje ova transfomacija donosi, Veoma važan deo tog procesa jeste edukacija i obuka zaposlenih, ističe jedan od predavača na današnjoj konferenciji Mirko Panić koji je govorio o prevazilaženju bezbednosnih izazova u procesu digitalne transformacije.

“IT 4 Business” konferencija održana je u prostorijama Biznis centra “Galerija”, a učešće je, kao i prethodnih godina bilo besplatno uz prethodnu prijavu.