Održan koncert violiniste Stefana Milenkovića i Subotičkog simfonijskog orkestra

Koncertom Stefana Milenkovića i Subotičkog simfonijskog orkestra u subotu je završen višednevni program obeležavanja Dana grada.

Čuveni violinista, Stefan Milenković u subotu je sa Subotičkim simfonijskim orkestrom nastupio pred više hiljada Subotičana. Na repertoaru su između ostalog, bili biseri klasične muzike poput Čajkovskog, Paganinija, Rosinija, Saraste i Maskanjija. Ovo nije prvi put da Stefan Milenković nastupa u našem gradu i sa Subotičkim simfonijskim orkestrom, a njegovi utisci nakon koncerta su više nego odlični.

Umetnički direktor Subotičkog simfonijskog orkestra, Miloš Nikolić izrazio je svoje zadovoljstvo zbog ponovne saradnje sa Stefanom Milenkovićem i izrazio nadu da ovo nije poslednji puta da sarađuju sa čuvenim violinistom.

Koncert čuvenog violiniste Stefana Milenkovića bio je treći po redu lpncert koji je održan na bini u centru grada u okviru obeležavanja Dana grada. Osim koncerata, u čast proslave Dana grada organizovane su i brojne prateće aktivnosti poput izložbi, vašara, predavanja i drugih sportskih i kulturno- zabavnih programa.