Odbojkaši Spartaka žele da nastave u pobedničkom ritmu

Utakmicom protiv sastava Radničkog iz Kragujevca,odbojkaši Spartaka žele da nastave u pobedničkom ritmu.Očekuje se jedna dobra odbojkaška predstava,igrači Spartaka i te kako su motivisani da nastave seriju dobrih rezultata.Trenutno igrači Spartaka su na drugom mestu na tabeli sa osvojenih 19 bodova.

Subotičani su više nego motivisani pred ovaj duel,ali i svesni da moraju u utakmicu da uđu maksimalno kako bi došli do povoljnog rezultata.Gosti iz Kragujevca u Suboticu dolaze sa novim trenerom a i sa željom da se revanširaju ekipi Spartaka za poraz na otvaranju ove odbojkaške sezone.

Iz godine u godinu odbojkaški klub Spartak je u gornjem delu tabele ,sami igrači žele još više da se dokažu ali to se vidi i po njihovoj igri na samom terenu.Jedni drugima dosta pomažu i rezultat ne može da izostane.

Dobro je poznato da ekipa Spartaka ima dobru podrušku sa tribina što i te kako motiviše igrače na parketu da se bore do poslednjeg poena.Utakmica između Spartaka i Radničkog iz Kragujevca igra se u petak trećeg decembra u hali sportova od 19 časova.Uprava kluba apeluje na sve posetioce da nose zaštitne maske i poštuju sve mere radi sprečavanja virusa kovida 19.