Novo vozilo za Saobraćajnu policiju

Saobraćajna policija dobila je danas od lokalne samouprave novo vozilo koje će biti korišćeno za obavljanje uviđaja prilikom saobraćajnih nezgoda. Vrednost vozila je 3,4 miliona dinara, a novac je obezbeđen iz Fonda za unapređenje bezbednosti saobraćaja.

Gradonačelnik Stevan Bakić predao je na korišćenje u ime grada novo vozilo načelniku PU Subotica Igoru Velimiroviću. Radi se o vozilu marke fiat doblo čija je vrednost sa PDV-om 3,4 miliona dinara. Vozilo je opremljeno savremenom opremom koja će unaprediti bezbednost saobraćaja na teritoriji grada.

Načelnik PU Subotica, Igor Velimirović zahvalio se gradonačelniku Bakiću na donaciji i istakao da je ovo dokaz razumevanja lokalne samouprave prema potrebama PU Subotica.

Grad Subotica je u toku 2022. i početkom 2023. godine nabavio računarsku opremu za potrebe Saobraćajne policije, kolektore za doping test kao i 2 škode oktavija koje su predate na upotrebu početkom ove godine. Gradonačelnik je najavio da će do kraja godine grad predati još dva automobila koja su trenutno u fazi opremanja i brendiranja.