Novine dočekale kupače u ovoj sezoni

Novo dečje igralište i plato za sunčanje, neki su od noviteta koji su dočekali kupače na početku kupališne sezone na bazenima u nadležnosti JKP “Stadion”. Bazeni u Dudovoj šumi čiste se jednom nedeljno, a kontrola kvaliteta vode vrši se dva puta u toku nedelje, navode iz JKP “Stadion”.
Jedan od prijatnijih načina za podnošenje visokih temperatura je i kupanje na bazenima. Kupači koje smo zatekli na otvorenom bazenu u Dudovoj šumi, kažu da rado dolaze ovde na kupanje. Cene su odgovarajuće, ali pre svega zadovoljni su uslovima na bazenu kao i prijatnom osoblju.
Iz JKP “Stadion” poručuju da je najbitnija bezbednost kupača, pa tako postoji spasilačka služba koja je prisutna na bazenu kao i video nadzor i obezbeđenje. Iz ovog preduzeća podsećaju sve kupače, da je zbog bezbednosti, bitno pridržavati se pravila ponašanja.
U ovoj sezoni dečje igralište jedna je od nekoliko novina.
Higijenski uslovi na bazenu na visokom su nivou, kažu u ovom preduzeću.Generalno čišćenje bazena sprovodi se jednom nedeljno, a kontrola kvaliteta vode dva puta.
Bazen radi svih 7 dana u nedelji, a radno vreme objekta je dvokratno. Ponedeljkom se radi generalno čišćenje bazena, pa je radno vreme od 12 časova, dok je do petka radno vreme od 6 do 7 i 30, a zatim od 11 do 18 časova. Vikendom radno vreme u jutarnjim časovima je od 6 do 7 i 30, a zatim od 11 do 19 časova.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime