MZ “Dudova šuma” pripremila je oko 80 novogodišnjih paketića za socijalno ugroženu decu

U prostorijama MZ “Dudova šuma” podeljeni su novogodišnji paketići za 25-oro dece iz socijalno ugroženih porodica sa teritorije ove mesne zajednice.

Učenicima od 1-4 razreda OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” i “Sečenji Ištvan” slabijeg materijalnog stanja podeljeni su novogodišnji paketići. U paketićima se nalaze slatkiši, a svaki školarac uz paketić dobio je i pribor za crtanje. Mališanima puno znači pažnja pred novogodišnje praznike.

MZ “Dudova šuma” pripremila je oko 80 novogodišnjih paketića za socijalno ugroženu decu sa teritorije njihove mesne zajednice. Deo paketa, deci predškolskog uzrasta je već podeljen, a danas su paketiće dobila deca iz 2 osnovne škole sa teritorije ove mesne zajednice. Iz MZ kažu da su pripremili i 10 paketića za decu koja pohađaju OiSŠ “Žarko Zrenjanin”, a ovi paketići biće dostavljeni školi koja će ih podeliti deci.

Većinu novca za kupovinu novogodišnjih paketića obezbedili su donatori, dve firme koje posluju na teritoriji MZ “Dudova šuma”, dok je deo sredstava za kupovinu poklona obezbedila mesna zajednica.

Prethodni članak
Sledeći članak