Kristian Juhas vicešampion Srbije

Na terenima tenis kluba Spartaka završeno je letnje seniorsko prvenstvo Srbije,u obe konkurencije.Šampion ovogodišnjeg turnira je Novak Novaković koji je u jednom uzbudljivom,neizvesnom meču savladao domaćeg tenisera Kristiana Juhasa u dva seta 7:5 i 7:6.I ako je posle izgubljenog prvog seta Juhas imao prednost u drugom setu ali u samoj završnici njegov rival manje je grešio i zaluženo je osvojio trofej u Subotici.

Domaći igrač Juhas dao je sve od sebe kako bi došao do titule na svom terenu,ali to nije bilo dovoljno da dođe do prvog mesta.Ove nedelje igrači Spartaka igraju prvo kolo ekipnog prvenstva u Beogradu protiv ekipe Agrimesa.Nadamo se da će igrači Spartaka ostvariti dobar rezultat.

Što se tiče samog turnira u Subotici u muškoj konkurenciji Subotički klub imao je još jednog svog predstavnika Adama Kovača koji je u polufinalu poražen upravo od Juhasa.

U ženskoj konkurenciji slavila je Anastasija Arsić koja je u finalu bila bolja u tri seta od Tare Mihaljević. Finale u obe konkurencije pratili su Nataša Aleksić članica gradskog veća zadužena za sport i omladinu grada kao i Dejan Vuković sekretar sportskog saveza Subotice koji su ujedno uručili pehare najboljim teniserima.Pored njih tu je bio i Milan Vučković predsednik tenis kluba Spartak koji je dao svoju ocenu turnuira.

Naredne nedelje tačnije 17 jula počinje Čikov memorijalni turnir za dečake i devojčice do 16 godina.