Košarkašice „Spartaka“ marljivo „bruse“ formu za novu prvenstvenu sezonu

Već deset dana košarkašice „Spartaka“ marljivo „bruse“ formu za novu prvenstvenu sezonu u Drugoj ligi Srbije, čiji start je predviđen za početak oktobra meseca.

Pod budnim okom trenera Dušana Perovića, mlade Subotičanke svakodnevno treniraju u Dudovoj šumi i u Hali sportova , a uskoro će početi i sa odigravanjem prijateljskih utakmica.

Atmosfera u ekipi košarkašica „Spartaka“ na zavidnom je nivou, a sve devojke jedva čekaju da privedu kraju bazične pripreme i da započnu sa igranjem kontrolnih mečeva, koji će im pomoći da uigraju tim za ni malo lake takmičarske obaveze, u kojima imaju najviše ambicije.

Od „starosedelaca“ u novoj prvenstvenoj sezoni boje Ženskog košarkaškog kluba“Spartak“ i dalje će braniti iskusna Dara Kovačević, Isidora Savković, Dajana Pavlović, Marija Cvijović i Nikolina Vitomir, a postoji mogućnost da u ekipi ostane i prošlogodišnje pojačanje Natalija Spajić.

U odnosu na prošlu sezonu tabor košarkašica „Spartaka“ pojačalo je i nekoliko mladih, izuzetno perspektivnih, igračica, koje su u redove subotičkog drugoligaša došle sa željom da se dokažu i da još više napreduju u svojoj sportskoj karijeri.