Košarkaši Spartaka Office Shoes pobedom počeli takmičenje u okviru košarkaške ABA-2 lige

Drugog dana takmičenja prvog kola takmičenja košarkaške ABA dva lige.Subotički tim odmerio je snage sa predstavnikom Slovenije.Ekipa Vladimira Đokića u svom prvom nastupu kada je u pitanju ove takmičenje slavila je protiv sastava Helios Domžale rezultatom 80:73. I ako je gostujuća ekipa bolje otvorila meč i bila konstantno u prednosti igrači Spartaka kako je utakmica odmicala bili su na terenu sve bolji posle odigrane prve dve četvrtine rezultat je bio izjednačen (42:42).

Nastavak meča subotički tim zaigrao je bolje u odbrani,gosti su su pokušavali da se vrate u igru iz prvog dela.Upornost i želja igrača Spartaka bila je i te kako prisutna rezultat nije mogao da izostane.Publika u hali sportova i ovoga puta na momente bila je na visini zadatka i pomogla da se ostvari prva pobeda u okviru ABA dva lige.

Dosta je novih igrača u ekipi,početak meča bio je stegnut,proteklih dana dosta se pričalo o samom takmičenju što je dodatno uticalo na nas igrače, izjavio je jedan od aktera subotičkog tima Dušan Kutlešić.

Naredni meč domaći tim igrače sutra 12 oktobra protiv ekipe Sutjeske iz Nikšića koja je u prvom kolu bila bolja od satava Podgorice.