Kadeti i omladinci FK Spartak uspešno se takmiče u Ligi srbije

Kadeti i omladinci FK Spartak uspešno se takmiče u Ligi srbije

Da rezultati fudbalera Spartaka u tekućem šampionatu Superlige nisu puka slučajnost, potvrđuju i mnogobrojna priznanja u vidu poziva najperspektivnijim igračima iz mlađeg pogona plavih golubova za razne selekcije fudbalske reprezentacije Srbije.

Sa nekolicinom tih momaka Fudbalski klub Spartak potpisao je stipendijske i profesionalne ugovore, a neki od njih imali su privilegiju i čast i da debituju za prvi tim, sa čime su samo dodatno dokazali da subotički superligaš ozbiljno računa na njih u narednom periodu.

I kadeti i omladinci plavih golubova, zajedno sa vršnjacima iz još petnaest najboljih domaćih timova, sa velikim uspehom, takmiče se u Ligi Srbije.

Nakon 22 odigrana kola, kadeti plavih golubova, sa 27 osvojenih bodova, trenutno, zauzimaju deseto mesto na tabeli, dok omladinci, pod dirigentskom palicom trenera Saše Đurasovića, imaju deset bodova više i nalaze se na odličnoj petoj poziciji, iza: prvoplasirane Crvene zvezde, Partizana, Brodarca i Čukaričkog, a ispred novosadske Vojvodine.