Javni konkurs za projektne aktivnosti iz oblasti zaštite životne sredine

Do kraja februara otvoren je rok za podnošenje prijava na javni konkurs za finasiranje i sufinansiranje projektnih aktivnosti udruženja građana iz oblasti zaštite životne sredine. Za ovaj konkurs opredeljeno je 2,5 miliona dinara, dok je maksimalan iznos po udruženju 150.000 dinara.

Grad je danas raspisao javni konkurs za finasiranje i sufinansiranje projektnih aktivnosti udruženja građana iz oblasti zaštite životne sredine za šta je izdvojeno 2,5 miliona dinara. Ovaj konkurs je prošle godine nakon pauze od 5 godina ponovo raspisan i tada se pokazalo da postoji veliko interesovanje udruženja za njega, budući da su podnete 33 prijave, od čega je 30 projekata dobilo sredstva za realizaciju. Zbog velikog interesovanja, Grad je i ove godine opredelio sredstva i danas objavio konkurs.

Rok za podnošenje prijava po ovom konkursu je 28. februar, a uslovi konkursa su dostupni na sajtu grada u odeljku konkursi i oglasi, kao i na oglasnoj tabli ovog sajta u odeljku zaštita životne sredine. Rok za realizaciju projekata je do 1. decembra ove godine, a do 20. decembra udruženja imaju rok da opravdaju sredstva. Maksimalan iznos po udruženju iznosi 150.000 dinara, a udruženja će imati mogućnost da se kroz projekte bave sa 4 grupe tema koje su definisane konkursom.

Predviđeno je da lista vrednovanja i rangiranja po ovom konkursu bude objavljena do 9. marta, nakon čega sledi period žalbi, a proglašenje konačnih rezultata predviđeno je do kraja marta ove godine.

Prethodni članak
Sledeći članak