Izmene u režimu saobraćaja

Zbog obeležavanja mađarskog nacionalnog praznika Sveti Ištvan sutra, kao i Dužijance u nedelju, doći će do izmena u režimu gradskog saobraćaja, najavljeno je iz JP “Subotica trans”.

Sutra će polasci na liniji 1a od 15 do 19 časova saobraćati izmenjenom trasom u smeru prema Novom naselju. Posle stajališta „Lifka” autobus će se kretati Rudić ulicom, nakon čega se vraća na uobičajenu trasu. Privremeno autobusko stajalište će biti ispred Sinagoge.

U nedelju od 9 do 13.30 autobusi će saobraćati sledećim trasama- na liniji 1a će iz Preradovićeve ulice produžiti u Zagrebačku, odakle nastavljaju Ulicom Maksima Gorkog i Senćanskim putem, a potom se vraćaju na redovnu trasu; na linijama 3 i 6  će saobraćati Zagrebačkom ulicom odakle će se vratiti na uobičajenu trasu; U navedenom periodu neće biti u upotrebi stajališta „Lifka”,  „Jadran”, „Higijenski zavod”, „Arsenije Čarnojević”, „Sinagoga” i „Matija Gubec”, a umesto njih će se koristiti stajališta „Patria”, „Pošta” i „Tehnička škola”. Prigradske linije za Bajmok, Tavankut i Kelebiju će umesto kod „Lifke” stajati na stajalištu „Sarvaš”.