„Infostud“ dodelio stipendije studentima

Kompanija “Infostud” dodelila je stipendije studentima Visoke tehničke škole i Ekonomskog fakulteta u Subotici. Stipendija podrazumeva novčani iznos u visini od 30.000 dinara tokom dvanaest meseci, kao i praksu u njihovoj komaniji.

U želji da pruže podršku i stvore perspektivno okruženje za razvoj i napredak mladih u našem gradu, kompanija “Infostud”, kao i svake godine, dodelila je stipendije studentima Visoke tehničke škole i Ekonomskog fakulteta u Subotici. Među 11 studenata koji su dobili stipendije nalaze se i Dalibor Birkaš i Dragan Jelić, studenti VTŠ i Nikolina Stanić, studentkinja Ekonomskog fakulteta. Kako kažu, aplicirali su za stipedniju kako bi stekli dodatna praktična znanja i veštine.

Studenti će dobijati stipendije u iznosu od 30.000 dinara tokom 12 meseci i praksu u kompaniji, iz oblasti programiranja, sistema administracije, menadžmenta razvoja proizvoda i digitalnog marketinga. Iz kompanije “Infostud” naglašaju da su izuzetno zadovoljni ovogodišnjim odzivom studenata, te da je selekcija bila duga i detaljna.

Iz ove kompanije naglašavaju da će podelu stipendija nastaviti i dalje, te da postoji mogućnost da se i novčani iznos stipendije poveća.