INFOBLOK 21.11.2022

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić obišao je juce na Odeljenju pedijatrije Opšte bolnice dečake A.M. (11) i K.L. (18) koji su, 18. i 19. novembra, primljeni u Bolnicu zbog lakše do umerene slike iritacije vidljivih sluzokoža i gornjeg respiratornog trakta, sa kašljem i otežanim disanjem koje je usledilo, zbog previše hlora u vodi u malom bazenu  Sportsko rekreativnog centra “Prozivka”.
Udruženje za podršku ženama obolelim i lečenim od karcinoma dojke “Jedna uz drugu” do kraja marta naredne godine realizovaće projekat “Zdrava majka- zdrava porodica” u 4 prigradske mesne zajednice.
U zaštićenom području Parka prirode “Palić”, nedaleko od Prečistača otpadnih voda nalazi se divlja deponija koja je nastala u proteklih nekoliko meseci.

Povodom obeležavanja Nedelje italijanske kuhinje, koja se obeležava u celom svetu, u petak je u Italijanskom kulturnom centru “Piazza Italia” održano gastronomsko veče.

Fudbalerke Spartaka posle reprezentativnih obaveza nastavile su pobednički niz u fudbalskom prvenstvu Srbije,dok je ekipa DOO Spartaka u okviru istog ranga takmičenja igrala jedan jedan protiv Niškog Mašinca.

Prethodni članak
Sledeći članak