GO SNS proglasio ubedljivu pobedu na izborima

Nakon 100 odsto prebrojanih glasova sa 102 biračka mesta u Subotici, izborne liste “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane” i “Aleksandar Vučić – Vojvodina ne sme da stane”, odnele su ubedljivu pobedu na parlamentarnim i pokrajinskim izborima, rekao je predsednik GO SNS Stevan Bakić. Na republičkim izborima poverenje listi SNS dalo je 41,3 odsto birača, a na pokrajinskim oko 40 odsto.

Po podacima Izbornog štaba Srpske napredne stranke izlaznost na izborima bila je 51,5 odsto, a nakon prebrojanih 100 odsto glasova, 26.125 birača poklonilo je poverenje listi “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane”. Kako je istakao predsednik Gradskog odbora Srpske napredne strane Stevan Bakić, Subotičani su se jasno opredelili za nastavak svih investicionih ulaganja, stabilnost, odgovornost, dalji napredak i nastavak razvojne politike Srbije.

I na pokrajinskim izborima, na osnovu 97 odsto obrađenih glasova, pobedu je odnela lista Aleksandar Vučić – Vojvodina ne sme da stane”, koja je dobila oko 40 odsto glasova, odnosno podršku su dobili od više od 24.000 građana.

Iznenađenje za nas predstavlja rezultat liste “MI glas iz naroda – dr Branimir Nestorović” sa osvojenih 2.302 glasa u Subotici, i rezultat Socijalističke partije Srbije u Subotici, sa osvojenih 1.690 glasova, što predstavlja 2,67 procenata glasova, rekao je Bakić. On se zahvalio članovima, simpatizerima i svim građanima Subotice na podršci koju su pružili Srpskoj naprednoj stranci, koalicionim partnerima okupljenim oko liste koju predvodi Aleksandar Vučić i strankama koje su ih podržale.