недеља , 5 децембра 2021
Naslovna / Sport / Gimnastika

Gimnastika

Zapaženi nastupi gimnastičara subotičkog „Partizana“

Predstavnici Gimnastičkog društva „Partizan -Željezničar“, u sastavu: Balaž Gombaš, Aleks Čupak, Filip Kulić, Mihajlo Strajnić i Romeo Juđak, ostvarili su zapažen nastup na tradicionalnom, 17. po redu, međunarodnom DKMT Kupu, kao i na devetom Memorijalu „Laza Krstić i Marica Dželatović“, koji su održani u Novom Sadu.

U izuzetno jakoj konkurenciji, na ova dva nadmetanja, kojima je i završena ovogodišnja takmičarska sezona, Subotičani su osvojili ukupno 39 medalje, od kojih je deset zlatnih, 18 srebrnih i 11 bronzanih.

Na pomenutim takmičenjima gimnastičare „Partizana“, kao trener predvodio je Robert Milutinović, dok je sudija bio Albert Horvat.

Uspešan završetak sezone za subotičke gimnastičarke

Gimnastičarke Sokolskog društva „Spartak“ uspešno su privele kraju ovogodišnju takmičarsku sezonu.

U izuzetno jakoj konkurenciji 163 vežbačice iz petnaest zemalja, Subotičanka Noemi Vakula osvojila je peto mesto u konkurenciji juniorki u finalu na preskoku, a pionirka Nina Šabić bila je sedma u istoj disciplini.

Ovaj rezultat došao je kao kruna jedne izuzetno zapažene takmičarske sezone za vredne i ambiciozne gimnastičarke „Spartaka“.

O autoru sinisa

Pogledaj i sledeće

Gradonačelnik Subotice sastao se sa predstavnicima Rvačkog kluba „Spartak“

Povodom osvajanja titule ekipnog šampiona Srbije, gradonačelnik Subotice Stevan Bakić sastao se sa rukovodstvom, trenerima …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *